" Du har just sagt ja till en genomgång av hela boken.."



Har just haft min första och enda ångestladdade lektion jag har på mitt schema. Jag finner inga ord. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Inkompeten och noll koll på läget ? Får man använda så grova ord. Rätta mig om jag har fel men den diagnosen ställer jag lätt efter första lektionen. Och det är inte diagnosen för mig, eller för kursen utan för den person som inte är elev i klassrummet. tyvärr 


Mellan den pinsamma tystnaden försökte jag nicka, le och hålla med. Personen i fråga ställde en fråga och jag kom på mig själv med att sväva runt i allt mycket bättre tankar eller inte lyssna. För att lätta upp den tysta pinsamma stämmningen sa jag högt och tydligt 'jaa'.
Insåg mitt misstag när Theres vände sig över till mig och sa "Du har just sagt ja till en genomgång av hela boken..".





Men nu har jag köpt blommor och ställt i en vas på bordet hemma och hoppas att min kärlek ska uppskatta det


Nu satsar vi på Svenska C, med världens bästa Annika Skansen!
& jag måste bara säga hur bra jag trivis min grymma klass, men mina grymma klasskamrater som gör mina dagar, verkligen!

I'm awake !



Äntligen. äntligen är jag vaken - påriktigt
Det är när man vaknar, kliver upp och inser vad man faktiskt dröm, tror att man gjort det en gång redan, och hur oerhört verkligt det var. shit


Drömde hur jag var i Sandviken, jag satt bredvid Kamilla Lie i soffan och hon berättade att hennes mamma flyttat till en lägenhet och att hon trodde att det var min pappa som flyttat in i dörren mitt emot. Hon berättade också hur hennes mamma för tre år sedan åkte samma tunnelbana som honom till den platsen där man sist såg honom, där alla spåren är borta, där han försvann. Plötsligt blev alla tysta och såg sig omkring och väntade.
Jag såg hur det speglade av honom i grannans fönster när han gick förbi husknuten, det var hans hår, hans muskulösta överkropp och det var hans rutiga flanellskjorta.
...Hur arg jag sen blev när det som vanligt inte var han. Någon tänder hoppet men släcker det lika snabbt igen. 



Men nu är jag vaken, det är en ny dag och inte vilken dag som helst!
Nu ska jag sätta igång och göra allt det som jag planerat och tänkt göra (& som jag dessutom redan har drömt att jag har gjort - förvirrande värre! )




TAKE CARE!

Första dagen efter schema

Disskuterade fram em lösning för mina måndag förmiddagar med engelskan och fy fasiken vilken toppenschema jag kommer ha. Nöjd som satan
Tog morsans bil (traktor) och körde iväg till Borlänge i regnet som i intervaller stänkte hela vägen. Gick in i kupolen, och blicken fastnade i skyltfönstret till NewYorker, men benen fortsatte och gå och jag hann precis stanna och vända in tillbaka in i affären innan jag krockade med den vita pelaren. 
Känner mig stolt med mig själv som inte kom ut med någonting därifrån. För det var inte lätt!

Det var med våta hundögon jag gick ut med blicken på en snygg BH, en galet snygg festtopp, ett par byxor av militär liknande stil, Ett par snygga bruna höst skor, en poncho, en mysig halsduk, en sladdrig topp av Jonna-stil. Aa, ni hör ju hur dyrkt det kunnat bli .. 

Men no worry, inte gick jag kass-lös därifrån inte. Ett par nya converse, två toppar, ett fempack strumpor, en gardin, två blomkrukor och en present till min älskning som fyller 20 år i morgon!
Nöjd och glad & nu ser jag fram emot morgondagen.
Godnatt!

OCH TUSEN TACK THERES FÖR DEN NYA HEADERN, ELLER DESIGNEN! DU ÄR SÅ JÄVLA GRYM!
theresjs.blogg.se

Bloggraped!

Jaha Jonna, banne dig om du inte tycker det blev bättre för det tycker då jag! 




/Hon-som-gjorde-processen-kort-med-det-gamla-och-tog-in-det-nya

Ps. Profilbilden får du byta själv, kanske dags att slänga ut julgranen nu eller vad säger du? ;) 

typ långhelg


Sitter med min glöd-heta latte som ska få mig att vakna innan jag traskar iväg och jobbar några timmar.
Om det inte vore för att jag blev så fruktansvärt kissnödig så hade jag nog nästan inte tagit mig upp i tid. Med påsarna under ögonen var det fasiken inte lätt att sminka och efter att ha duschat och lagt mig med blött hår var heller inte vi vänner om hur vi skulle lägga frisyren.

Eftersom att vi fick sluta strax efter 11 på fredagen blev min helg genast en dag längre. Jag tog ett snabbt och lite jobbigt beslut att följa med min pojkvän till IKEA för att inhandla det som inom en snar framtid ska bli vårat kök. Anledningen till att det var ett jobbigt beslut var att jag var inställd på att åka till Nås och spendera min eftermiddag och kväll i skogen vid Kolmilan som alla tidigare år, så långt jag kan minnas.
Annars hade det inte varit ett jobbigt beslut ;) Det var så mysigt så, Vi fick lite smått och gått men det vi skulle dit för att ha var slut.

Åkte hem, svängde upp till Gräsberget, fick varsin kolbulle och åkte hem. Hem för att sätta i gång och putsa klart de sista skåpluckorna när klockan var 24.00
.. Jag vet inte ens om jag hann lägga ner huvudet på kudden innan jag somnade kl 02.





Men idag är det en ny dag. Jag gör några timmar jobb, tränar en snabbis och försöker sedan ta mig till nås och spendera dagen där, och sedan försöka ta mig tillbaka till Dala-Järna, till Emma och sätta igång och partaja. Förfest på Storbyn med singstar, chips och öl innan vi drar ner till IP för Marie memorial race's after race night.


Ha en toppen dag. För det ska jag!
TAKE CARE


/ Jonna andersson

Sex & samlevnad, Etik & moral


Det var skolans Tema-dag för 3:or. Roligt, intressant och skrämmande


Fick meddelande från min kärlek om att han inhandlat färg, penslar för nu ska det sättas igång. Göras om, göras fint!
Lite roligt med tanke på gårdagen när jag hade kära Maja här på en Latte på balkongen och som gav mig lite inspiration och tips på vad som skulle kunna göras. Hon som har lite öga för det där.
tack, fina du! Nu kommer det hända grejer





Så nu ska jag först gå hem till morsan och krypa ner i postlådan, för att hitta ett kuvert med min utbetalade lön, hoppas jag (!!!) lösa in den och sen gå till byggshoppen och köpa sandpapper och gnugga lite på skåplyckorna. Fy så roligt!


TAKE CARE

Bränna, slangbella & caffe latte



Sitter i soffan, bara sitter och känner mig nöjd med mig själv. Klippt gräset, tvättat, & har nyss kommit hem från mitt första gympass efter sommaren. - jävvin sö drykt .. men ack så roligt!
Oops, råkade knäcka långfingarna (sorry Theres, ajja bajja på mig)

Har dessutom haft en skittrevlig dag i skolan, med "med andra ord", glass och femkamp. Femkampen bestod av en massa olika skjutvapen. bl.a Pilbåge, luftgevär, painbollgevär, slangbella
Hur kul som helst. Solen stekte mig och gav mig en snygg bränna.  ..not.
Och i morgon kör vi en minigolfturnering i Skålö. Kan nog bli riktigt roligt



Kan inte andas, måste hitta nässpray
& avslutar med en caffe latte i sängen framför c/o Segehmyr med Elephanten i knä
chenixen




- Strike a pose, Elephanten !
aa, jag vet. jag är skit töntig :P


Back to business

- back to reality 



Har haft ett grymt bra sommarlov. Trots att jag jobbat så mycket har jag hunnit med och gjort så jävla mycket roligt. Helt otroligt

Fast när jag steg upp och gick mot VUC kändes allt precis som vanligt. De som alltid står vid vägkanten och röker, samma killar som alltid hänger på biljarbordet och soffan innan för dörren, esteterna som sitter samlade vid samma bord i caféterian, & sedan virriga jag, alltid sist, som desperat går genom caféterian och letar efter någon av de andra tre i min klass. Blev glad att se dem allihop! :)


Nu ska jag bara göra ett försöka att verkligen få göra det jag vill med mitt schema. Lite små justeringar sådär
Sen njuta av den första chillveckan innan läsåret drar igång!


tjenis penis

Today I celebrate sundays


Inget alarm ställt och heller ingen tid att passa
Sovit som en stock och slog upp ögonen och kände att jag sovit klart. 

Nu sitter jag och tuggar i mig en mycket snedskuren brödbit, av det vitaste slag ni kan tänka er, ett glas O'boy
jädrans va mummsigt!

Kanske låter det osanolikt att jag efter gårdagen, som bara spenderades framför TV, bara ville avsluta kvällen med en stor popcorn-skål framför en film. Och det var vad jag var inställd på till kl 21.30 också

Men det tog en enorm vändning, en extrem u-sväng

Tobias blev chaffis till Falun
och jag ringde sen Emma, borstade igenom håret och drog på mig min enkla men fina nya top från Zara i Paris
Ringde min kusin som så snällt fick skjutsa mig tiill Äppelbo Världshus där det var musik och dans och öl


Lite ångest hade jag innan jag gick in med tanke på att jag inte hade några pengar (Men när jag sen kom på att tobias fortfarande har kvar halva kartongen med nudlar i skafferiet, och  jag har fylla frusen med nybakta pizzabullar så insåg jag att vi lätt klarar oss till den 25)






Och det blev en sån jäkla super-rolig och trevlig kväll! Inträdet var allt jag behövde betala
Kom inte ens ända fram till bardisken innan jag stod med en öl i vardera hand


Blev dessutom uppbjuden (& det är inte ofta nu för tiden?) Och fick dansa bugg med två killar jag aldrig skulle ha gissat kunnat ett steg över huvudtaget, egentligen. Fy sjutton va roligt det var
Nu ska jag ut och få mig lite luft innan jag slänger mig i duschen och åker mot Järna för att titta på fotboll och min keeper och sedan få bli sminkad av en make-up-artist och en mysig söndagkväll på storbyn
TAKE CARE

Plockar vuxenpoäng






Vaknade tidigt, öppnade balkongdörren och låg och snosade till MTV's skönamusikvideo till klockan 9 innan jag klädde mig för att klippa gräsmattan, som jag så fint planerat in att jag skulle hinna med på förmiddan. Vad som inte ingått i mina beräkningar var att det skulle vara så blött i gräset så att det inte skulle gå.
Blev en powerwalk runt Saltvik  innan jag mötte Mickiz vid bussen, gick hem och gjorde caffe latte och öppnade min fina ask med makroner.

Lämnade Mickiz vidare till nästa buss och gick hem till brorsan som låg i morsans säng med en kattunge på magen. En liten borttappad (?) söthög, eller upphittad, kanske jag ska säga som de (Jocke & Josef) nu ska försöka hitta en ägare till.



Gick till konsum och handlade, toalettpapper, diskmedel och mjölk. Och där plockade jag dagens första vuxenpoäng!
Lagade mig en lunch som passade mig perfekt med champinjoner, lök, halloumi, fetaost och sallad.

Mitt i maten plingar det på dörren och två små fina pojkar med rådjursögon står utanför dörren med varsin kasse i handen och frågar om jag vill köpa jultidningar. Fick nästan en klump i halsen och tårar i ögonen. Det var inte länge sedan man själv gick och sålde dessa tidningar som en tok runt hela byn, och kommun till och med.
Bjöd in dem och hittade en bok av Camilla Läckberg, som jag tidigare läst flera böcker av, och en kalender med "årets snyggaste killar", den kommer att göra sig fint bredvid tobias stora kalender med nakna brudar i köket. hea hea hea ..


O
ch de måste vara de mest värda vuxenpoäng man kan få, att köpa jultidningar av små pojkar. Jäklar vad vuxen jag känner mig.





Nu ska jag diska (plockar på) och sedan göra mig i ordning för att träffa en person som jag saknat ihjäl mig efter, och som nyss kommit hem till Sverige. Ska hänga med Sara hela eftermiddan och köra möbler till hennes lägenhet i Leksand och för att sedan kanske kanske åka VATTENSKIDOR. - damn så länge sedan och så jävla roligt !!

 


Tillbaka till verkligheten

Wow. Vilka dagar, ni kan aldrig förstå hur bra jag har haft det! Paris ... vilken stad.

Och vilka brudar jag haft med mig. Det har varit så himla roligt, och mysigt oc häfitgt så det kan ni inte tro.
Hur vi skulle ta oss från den enorma flygplatsen i Paris, till hotellet vi skulle bo på hade jag inte en aning om. Antingen hade vi ett jävla flyt under hela resan, eller så är det helt enkelt inte så svårt som vi, eller i allafall jag, hade trott. Men det var ju lite av tjusningen också förstås att inte veta och att få leta sig fram.


Vi hittade ganska snabbt på en taxi när vi kom till utgången. Eller nej .. det var han som hittade på oss. Vi diskuterade lite och följde sedan med honom. Men ojj vad vi ångrade oss när han tog med oss upp i parkeingshuset och har öppnar bakluckan på en liten gammal fyrkantig skruttig bil. Och än mer när vi kör förbi flygplatsen och de riktiga taxibilarna, vita med en gul skylt på taket, står uppradare utanför och tar emot människor. 
Japp, vi började resan med att åka svart-taxi till hotellet. (Oops, måtte inte morsan läsa detta)





Med lättande andetag kom vi dit vi skulle och checkade in på hotellet för att sedan börja leta oss omkring efter en fin restaurang. Jag har sett framför mig en fin middag som avslutning på söndagskvällen och att fira att vi tagit oss fram. Men ack så fel vi hade. Efter att kikat de flesta gator, små som stora insåg vi att de måste ha semester allihop. Dessutom var det söndag och allt hade stängt, fast klockan inte var mer än 19 kanske.

När McDonald's till och med var stängt gav vi upp och hittade ett litet snabbmatsställe där vi beställde kyckling och potatis, och slog oss sedan ner mitt på ett litet torg mellan alla de stora höga glashusen runt omkring oss.





På måndagen började det riktiga äventyret. Steg upp tidigt, letade upp tunnelbanan och tog oss till slutstationen där vi klev av och käkade en dyr frukost på STARBUCKS. Tog fram kartan, gick några vändor fram och tillbaka på "Hussman" gatan innan vi lyckades vända kartan åt rätt håll och få rätt riktning mot Champs Elysée och Triumfbågen.
Där sprang vi genom det extremt breda rondellen mellan bilarna som susade förbi, med livet som insats.  Hur kul och spännande som helst. Och det var grymt häftigt och se, den är enorm!

.. fast det var ingenting vad som sedan skulle komma ..
















Vädret var så jäkla toppen. Kunde inte ha varit mer fantastiskt.

Så kom vi fram till Eifeltornet. Och det bara pirrade i kroppen av glädje och spänning. Den är så sjukt stor så man bara får hålla händerna under hakan för att den inte ska ramla ner och skrapa sig i backen.

Jag var lite lätt förbaskad och irriterad över min kamera som blinkade med batterit redan på morgonen. Men det var bara att gilla läget. Så Iphonen fick göra en insats och sen fanns det ju dessutom två till kameror som tog bilder vi sedan ska byta med varandra. (Bl.a därför som jag bara laddar upp mina iphone-bilder nu för att sedan bjuda på världens störa PARIS-BILDBOMB!)


Vi ställde oss i den långa kön som slingrade sig under eifeltornet, men som sedan, efter nästan två timmar, tog oss upp i tornet och vi kunde se ut över hela Paris. Eller det känndes i allafall så. Jag vet  inte varför man åker till Paris om man inte går upp i Eifeltornet, för det är så otroligt häftigt. Om man inte är så extremt högdrädd som Malin då förstårs. Men hon trotsade det, strök efter väggarna och släppte inte ledstången för en sekund när vi stod högst upp ;)








Ni ser slingan som går runt där nedan för tornet, det är kön. Och när man kommit till toppen på den har man stått drykt en timme och har ungrfär lika längt till kvar.



Längts ner i bilden där ni ser alla de stora höga glashusen. I det området bodde vi, La Defense








Om ni bara visste hur slut och trötta vi var här, för att inte tala om hur hungriga! Theres den stackaren som hade varit hungrig sedan kl 11 när vi ställde oss i kön till La Tour Eiffel

Fötterna värkte så vi knappt kunde gå. Jag kunde känns igen smärtan med mitt första 13 timmars pass på Selin's förra sommaren, och ändå var det ingenting mot det här!
Men vi hittade en snäll själ som kunde prata bra engelska och hjälpte oss hitta en mataffär där vi köpte frukt, baguett, chips, vatten och choklad och slog oss sedan ner i en mysig park.








Vi smakade Makroner för första gången i våra liv. Och vi som alla andra gillade dem. Theres och jag fick dessutom med oss varsin ask hem.











Och jag förälskade mig i en väska som jag inte kunde släppa.




Shoppingen var hur awesome som helst! Vi gick efter hela Champs Elysée och hittade så mycket och så mycket fint. Vi gick dessutom in på det störa H&M vi varit på i hela vårt liv. I nästan två timmar hade vi varit där inne innan vi kunde gå ut och vidare till nästa affär. Hur ska vi nu kunde gå in på H&M i Borlänge, eller gå och shoppa på kupolen över huvud taget?  pffh Vi måste åka till Paris varje gång vi vill åka och shoppa











Tisdagen var dagen vi skulle ta oss till Notre Dame! Någonting som jag verkligen såg fram emot! 
Men vi tog det lite lugnt, kikade i massa affärer på vägen och alla de små mysiga stånden som fanns efter vattnet, samtidigt som vi vända och vred på kartan för att hitta vart vi skulle. 

Det var verkligen mäktigt, det var det. Och det var så hägtigt att se. Det kanske låter konstigt och knasigt, men vi var aldrig in. Jag tycker det var väldigt synd för jag hade verkligen velat. Fast det gick inte, vi orkade verkligen inte för vi var så jäkla slut och fötterna värkte värre än någonsin. Kön var jätte lång och det hade bara blivit jobbigt och lite sent som dagen innan, innan vi skulle komma hem. Så vi valde att gå runt och kika på den häftigaste kyrkan någonsin och nöjde oss med den innan vi började leta efter en Metro, som var det enda alternativet för att ta oss hem. Vi hade verkligen aldrig klarat av att gå tillbaka där vi kom ifrån.
Nästan gråtandes gick vi genom mataffären och plockade på oss vindruvor, chips, baguetter, brieost och en flaska vitt vin och slängde oss i sängen så fort vi kom in på hotellrummet. Sen hade vi världen, absolut världens mysigaste sista kväll där ute på balkongen.


STAY TUNED! För det kommer mer, mycket mer. Framför allt i bildväg.
har hur mycket underbara bilder som helst. Dessa är absolut ingenting.



TAKE CARE!




soommarloov!!


Igår fick jag sommarlov! & fy fasiken så jävla skönt! fick komma hem, lägga mig soffan i en varm öppen famn innan världens myskväll skulle ta sin början. Den började på Selin's uteservering med en Filé Oscar i den hettande solen. Sen packade vi ryggsäcken med jacka filt och godis och drog till Äppelbo och satt som säkert ett par trehundra andra, i publiken och kollade på Trollbröllopet. Hur mysigt som helst.

Åkte tillbaka hem, genomkylda och gick på Selin's och tog en öl. Det var en mycket trevlig kväll. Valde att gå hem något tidigare och krypa ner. Kärleken till sängen var helt ljuvlig så trött och kall jag var.
Men att Tobias sedan ringer och talar om att "det blev visst efterfest hos oss" hindrade inte mig från att ligga kvar och slumra medan de spelades gitarr högt från köket och Captain Morgan dansade på bordet.






Vaknade upp i morse av hur någon drog mig till sig.
Fick lite panik över allt som  måste hinnas med idag. Tvätta, packa, träna, duscha, innan jag till sist kan sätta mig ner ute på verandan i uppsälje med alla härligt galna och käka kräftor till kvällen.

... För i morgon bitti ... ÅKER VI TILL PARIS !! hajja?




TAKE CARE!
/ jonna

En världs mysig onsdagkväll





Här sitter vi, världens bästa Elephant och jag och myser till lite lugn musik och käkar vindruvor. 
Min kväll har varit precis så skön som jag önskat. Gick över gatan hem till morsan efter jobbet och top en nap innan jag gick hem och frächade till mig.

Lisela har nyss lämnat oss efter en trevlig kväll med mat och dyck på Selin's. Sedan har jag fått lite smakråd om vad som ska packas ner i resväskan på lördag för min weekend. Oh fy fasiken vilken tråkig garderob jag har! Då menar jag framför allt innehållet i den, det måste bytas ut och fyllas på, men också garderopben i sig som är så liten och trång och hur jag än försöker så går det inte att ha någon ordning där inne ..
Jag njuter hela tiden, framför allt med tanke på att jag har bara underbara sköna dagar framför mig. Två dagar till på jobbet, sen jävlar tar jag sommarlov! ... och sommaren är slut. Det får inte vara sant! buhu



Nu ska vi mysa vidare i soffan, och sedan slå på ett par avsnitt av c/o Segemyhr, krypa ner i sängen och lägga mig på spikmatten och vänta på att det smäller i dörren.
Sweet dreams

Här kommer Kungen av ingenting alls


Usch. Har just slängt, och då menar jag slängt, i mig nudlar och ett par nuggets. Varför gjorde jag det? Det var ju inge bra. Minns att första tuggan var god, aa .. sen minns jag inge mer. Det var bara slut och jag har ont i magen ..

Ska göra ett ryck och sopa ihop allt som ligger på golvet, diska och sortera lite papper och fakturor så maten får åla sig ner bland tarmarna i magen och ge mig energi för en springtur sen.
Ska skära upp min honungs-melon och skölja vindruvorna. Det får blir belöningen efteråt. Ta Elephanten och krypa upp i soffan framför en film. 


 


Jag har en skön sista vecka på jobbet. Även om de mest bara är den äldre generationen som kommer med sina uttagslappar och vill ha sin pension, eller kolla på transaktionerna för tre månader tillbaka så står de inte med tummen på ringklockan och näsorna tryckta mot glasdörren när vi öppnar klockan tio. Och det är skönt!

Efter jobbet gick jag hem till morsan och smittades av hennes trött het där hon låg i sängen och tog en powernap, så jag tippade raklång ner i Vilmas säng och sov 20 min jag också. Skrev sedan ut min FLYGBILJETT och följde med killarna ut på byn.




TAKE CARE !

/ Jonna andersson

70 år, det låter som att han snart börjar bli gammal ?

"släpp ner mig, släpp ner mig. Mamma rädda mig, rädda mig"




"Pooffh, tack och lov"











Vilken vacker bild, huh ?!  Jocke spelar och sjunger sin låt









När kvällen började ta sig sjöng vi tillsammans ut tårarna ur tredje generationen som satt samlade på altanen, runt borden med nötter, chips och vin. Det var en otroligt lyckad dag och alla var jätte nöjda och alla var glada. Mest glad är jag för farfar som var mest nöjd.

Han som kom ut till oss och kramade oss och talade om att han hade världens finaste barnbarn, hur stolt han var över oss och hur duktiga vi var. Att om farmor och pappa hade varit hos oss hade de sagt de samma. Med tårar i ögonen, fast vi var lika glada allihop. jag älskar honom .







Greta



Willy












Titta lyckan och glädjen i honom !







fina Willy



So, ännu en toppen helg efter kryssningen. Och jag antar att nästa helg inte kan bli ett dugg sämre. ;)
Nu ska jag göra mig sista vecka på Handelsbanken och sedan få en veckas sommarlov !

TAKE CARE

/ J





Redo för 70- års kalas


När jag äntligen fick komma hem från jobbet packade jag väskan och damsög golvet, Halkade på spikmattan men landade i sängen, sov en halvtimmer och plockde sedan upp Jocke i bilen och tog två varv runt byn för att hämta det vi glömde. Men sen var vi påväg.
Vindrutetorkarnas armar satt på högsta spinn och jocke fifflade med den skrapande radion. Det var en rolig resa.

Ett tag måste jag ha tappat koncentrationen, eller inte varit nog uppmärksam när vägen helt plötsligt svängde av och skyltarna talade om att vi var påväg mot rättvik. Men så snart vi såg Mc'Donalds kunde vi sänga av och köra genom falun en gång till och sedan följa skyltarna mot Gävle..

Farbror min stog i dörren när vi kom och farfar vid spisen och lagade det som farfar är så bra på. 'Farfarsspecialmat' , som han själv kallar det.






Alla utom Jocke har nu vaknat för dagen. (Fattar inte hur han fortfarande kan sova med det liv som mina småkusiner för utanför dörren?)
Nu ska jag slänga mig i duschen, baka tårta och göra mig i ordning för kalas. Och huses ska fyllas med en massa människor!



TAKE CARE


Dopp i glatjärn, massage & sill och tyta



Efter att sprungit fram med gräsklipparen igår knöt jag åt skorna och började spring mot glatjärn, i väntan på att få bli uppplockad på vägen. Så tog vi en svalkande och skön simtur och åkte hem. Lite lätt utmattad. I alla fall jag, men hur skönt som helst. 
Sprang in halvnaken på konsum med tuppskinn för att skaffa vad som behövdes för att laga dagens matlådor. & Jisses, jag längtar tills lunchen idag!

Slog på c/o Segemyhr och lät avsnitten rulla samtidigt som jag masserade två stora fötter. När det var klart blir jag inskickad och instängd på toletten med rinnande kran och får inte komma ut. Lyssna vilken underbar kille jag har
Sen kommer han och hämtar mig, drar av mig tröjan och för mig ut i rummet där alla ljus vi har står tända efter väggen och runt sängen. Får lägga mig på den bäddade sängen och blunda medan han häller olivoljan på ryggen och jag får världens skönaste helkropps-massage!     
'Je älsk dä, fatt du hä?'


Du är det bästa jag vet, ö je älsk dä. Kan du fatt hä?







Nu ska jag dra på mig jeansen och blåsa håret. Göra den här dagen och sedan åka till mormor och mysa hela kvällen. Käka sill och hembakt tyta, de ni !!


You better take care

/ jons jonna frida elisabeth andersson


Ålandskryssning och underbara dagar !

Livsnjutare på hög nivå, det är jag det
Och tack, återigen, Stefan och Linda för resan!
Först i kön satt vi på våra väskor i väntan på att få gå på segelbåten
& så jäkla underbar bild! inte sant?
Emma tyckte vi kunde ha förfest genom telefon
I väntan på smörgåsbordet satte vi oss upp på däck i värmen och härligheten och korkade upp de första. 
Värmen, sällskapet, glädjen och måsarna som seglade på sina vingar i vinden och utsikten över till Gröna Lund
härlighet
Största sjörövaren av dem alla
Oooh, han ser ruskigt farlig ut också
Efter att dansat loss med linda längst fram på dansgolvet och fått plectrum av gitarristen som blev förtjust i mitt linne så fick jag bandets aoutografer (som sitter kvar än i dag, men nu ser ut som blåmärken)
Så glad, så underbart, så roligt, så tokigt, så galet och så lyckat!



Smörgåsbordet var toppen, drinkarna var toppen, sällskapet var det bästa och hela resan var suverän!
Gjorde oss i ordning i hyttarana och satte oss sedan vid baren, tog en drink, eller sex. Spande in place:et och intog dansgolvet. Tog en drink och sjöng högt tillsammans med trubaduren.
Och jag var världens lyckligaste, för det var så fruktansvärt roligt och lyckat! 
Jag har världens underbaraste pojkvän som man bara kan ha, som gör mig lyckligaste i världen. 


Och jag har fått umgås en hel helg tillsammans med några av dem som jag tycket mest om i hela världen. Vad mer kan man begära?





Kommer hem och på måndag börjande verkligheten igen. Veckan började med ett helvete på jobbet. Men att bara slänga en tanke tillbaka på helgen och att min älskling gjort mat när jag kommer hem och vi drar iväg med Robin, Linus och Sofie till Skålö och spelar minigolf på kvällen får mig genas på andra tankar och inte ens den helvetes dagen hänger sig kvar länge än till jag kommit innan för dörren hemma.
En gurksmörgås i soffan och film resten av kvällen var allt jag behövde. Och att sedan ta täcket och krypa upp i en varm öppen famn ute på balkongen och bara sitta och njuta av tystnaden fick all njutning att nå ända ut till lilltårna. <3

Jag har det för jävla bra!




TAKE CARE

andra augusti tjugohundraelva


Ikväll ska jag ladda upp lite knasiga trevliga bilder och berätta om det bästa helgen jag har haft på helga sommaren. Som jag kan leva länge länge på och drömma tillbaka till. Fy fasiken va bra jag har det. Lite för bra!

Nu ska jag kila tillbaka ner på jobbet efter att ha lunchat lite hemma hos morsan. Tar med mig min bunt med kräsklipparpengar och växlar dem till euro. Jag åker för sjutton gubbar till Paris med brudarna nästa helg!!


Chenixen

RSS 2.0