This is life

Vilket underbart liv jag lever! Jag önskar mig inget bättre.

Jag har ett toppen jobb, fina vänner, en underbar familj och men älskade pojkvänn.

Igår åkte jag och morbror till mormor för att hjälpa henne bli av med lite mat sedan 70-års kalaset, som överfyllde hennes kylskåp. Följde med Kezban hem och röker vattenpipa på balkongen i kvällssolen och kramade ut den sista njutningen med promenad på byn och filosofi på bryggan vid den stilla älven.
'
Och efter dagens arbetspass är jag helt tom i huvet, ännu en dag och sörjan bara flyter omkring där inne. Det minsann ett under att kassan slutar  på noll vid kassa avstämmningen varje dag, än så länge.
Så hoppade jag upp på cykel, slet av mig tröjan och trampade iväg i bikinin mot uppsälje för att plocka upp Svärmor och vidare till Järna och Hulån och titta på fotboll, vilken underbar dag. Jag är stolt över killen som står i mål, han är så snygg och fin när han gör sitt bästa och kämpar där.
Tappade korken på min vattenflaska och vänder för att hämta den. Men där ligger den redan platt som en pannkaka på vägen. Och vad är oddsen för det egentligen? aa, ganska höga antar jag, eftersom det var min kork ..
Avslutade kvällen med en fika i fårhuscaféet innan vi trampade vidare hem igen.
Nu ska jag hoppa i duschen och vänta på att min kärlek ska komma hem, packa ihop sina saker och ... dra igen. Vidare till Peace&love med Fredrik. Såå himla underbart, för dem.
Jag älskar peace&love. jag älskar det. Nästa år återupptar jag den bästa påbörjade sommar-traditionen jag har! (.. och ser till att ha ledigt från jobbet då)



26 Juni

Igår hade jag bara världens mysigaste dag! 
Åkte till Nås på förmiddagen och förblidde där ända till kvällen. Mormor som idag fyller 70 år hade öppet hur för släkt och vänner och det var så mysigt. Vi fick en riktig sommardag

Midsommar


Jag skulle bli uppriktigt besviken om det inte regnade på midsommar. För det är allt vad en Svenska midsommar innebär, isn't it?   no I'm totaly kidding

Det var sängmys länge på morgonen och långt in på förmiddan innan vi kom till skott och ringde till uppsälje och hörde om vi fick göra dem sällskap.
Hoppade i duschen, lockade håret och tog med prästkrage-buketten som jag plockat kvällen innan och åkte till Uppsälje och myste i midsommar vädret, fick glödstekt sill, tyta och potatis. Fina grejjer! (påtal om "grejjer" så såg det fruktansvärt roligt ut. Stavas det ens så?)

S
en gjorde Madde mig sällskap ute i skogen och vi plockade varsin björklöv-bukett och placerade oss sedan på trappen och band varsin krans.

Kaffe och tårta på maten och magen var så hårt att jag knappt kunde andas. Sen drog vi på oss jackorna, och jag mina nya fina träskor, och åkte till leksand och åkte karusell för hela slanten. Eller för Stefans slantar var det.
Det var en alldeles lagom kväll, så skönt!













Medan tobias gått till skinnar har jag laddat upp lite biler på facebook och ringt Titti.¨Nu hoppar jag i duschen och ska sedan köra mot Mora och försöka leta mig fram till huset där Titti är, och hämta hem henne. Min älskade moster



TAKE CARE!

Grekland

Krekland, Greta? .. Kreta, Grekland!

























































































the steeeker   .. eller reeekan som man också kan kalla honom





han är väl för söt, min bror







jag älskar norska! hhahah





























Det var visst lite svårare med en tyngre rumpa






































Det var min semester för i sommar
Kreta var vackert, helt underbart





/ jona jonna frida elisabeth andersson


Hur det är att jobba på bank, som nybörjare ..



Det snurrar i mitt huvud. Hjärnan är som en ända sörja. Hur lätt är det att tänka med den när den bara rinner omkring där inne och skvalpar mot kraniet. Nog för att jag alltid tagit och tar mina jobba på stor allvar, men detta är det allvarligaste av allvarligaste. Det är inte bara mig själv jag måste hålla ordning på längre.

I går stod jag i allafall i kassan och klickade och donade själv. Jag vill bara kunna allting på en gång, helst. Men banne mig det är roligt också. Jag har så hjälpsamma och snälla arbetskamrater. "Lättförståliga" om ni hajjar vad jag menar ;)  hea hea ...       ni fatta inte?  nehej

Nycklar hit, nycklar dig, knappar här knappar där. Plusgiro, bankgiro, OCR-nummer, kortnummer och personnummer, + - 0 , kafferast, räkningar, inbetalningar, uttag och sedlar. Det är tur att jag lärt mig betala mina räkningar själv att jag har någon koll på vilka siffror som är vilka.

Men jag sa väl att det är roligt också? :)



Nu ska jag kliva upp ur sängen. Koka en kopp te och dra på mig ett par plagg. Sen hoppas jag att det blir en vända till Uppsälje för lite avkoppling till eftermiddan. Om inte Amanda kräver att leka nå väldigt avancerade lekar förstårs.



TAKE CARE!

Kameran sitter på laddning. Så snart expolderar det här. Närmare bestämt ikväll vill jag tro!



 

20 Juni, midsommar 2008


and I miss you like hell !
Idag börjar jag på handelsbanken pappa. Kan du fatta, ett riktigt jobb?
Jag är så nervös att jag kryper ur brallan snart

I'm home

Jag är hemma. har haft en helt underbar semester och en första vecka på mitt sommarlov i Grekland!
Toppen hela veckan och jag kommer att spränga världens största bildbomd så ska ni få se.
Mot slutet av veckan började vi nog alla känns oss nöjda endå, när man har någon hemma som man längtar efter. 
Så jag fick ett varmt välkommnande hem, efter att min gas-muskel jobbat hårt från Arlanda till Vansbro och jag fick njuta i en varm famn som bjöd på pussar och kramar.


Sen kom en drös med grabbar med varsin öl i handen och i form för marknadsdansen i Järna. 
Jag var allt för trött för att ge mig ut på de roligheterna, utan blev istället sällskap till chaffören. Chaffören som har köpt en ny snygg bil så jag ryser när vi far genom byn. rawr, right




Nu sitter jag och fryser om fötterna och väntar på morsan. Ska dra på mig ett par stumpor och skinnjackan och sedan åka till Dala-Järna. Dra ett varv på marknaden och titta om man kan fynda något. Annar är jag nöjd med en Langos innan vi far till nås för se de kära Ingmarsspelen.
TAKE CARE
jonsjonna

Skolavslutning och student !!



Balkongdörren på vid gavel, spelar hög sommarmusik, lockar håret och dricker te.
Nu är jag klar. Jag är så redo man kan bli för att ta sommarlov!


Ska skynda mig ner till VUC säga tack för igår och sedan struntar jag i min egen avslutning och går och tittar på världens bästa brorsa istället. Han går för sjutton gubbar ur nian!   what? When did this happend?


Jag kan ju bara inte missa när han ska sjunga. Det här skulle du se pappa, fy fan va du skulle vara stolt över honom. Du skulle var här. Ni skulle vara här!
Sen måste jag hem och dammsuga och klippa gräs innan jag drar vidare till stockholm efter att ha kramats med studenterna och skrattat med deras glädje idag.





Alla är klart. Väskan är packad! (eller njae, .. snart.)  Bikini-linjen är rakad och jag är världens lyckligaste. Övernattar på Arlanda för att sedan ta första bästa plan till GREKLAND i morgon. Närmare bestämt Kreta! great huh?


Så i morgon ligger jag på PLAYAN ! Men det behöver ni ju inte tänka på när regnet står som spön i backen här hemma.




Jag har det bra
Jag har det bäst

Allt jag önskar är allt jag har!



& du är det bästa jag vet !


popcorn, jordnötter och mjölk


Jag älskar alla människor med en positiv och glad inställning till allt! Då vädret är dålig, skorna är för små, brutit en fot eller läst fel på kartan. De påverkar alla andra runt omkring
Men det gör också alla trökiga jävlar med en negativ inställning till allt, och jag är så trött på såna människor eller deras attityd ..

Idag sa en person någonting till mig som sårade mig så hårt och har påverkat mig hela dagen. Men tack vara de roliga, glada och positiva människorna jag har runt mig så blev min fotbollsträning och resten av min kväll toppen.




Tog en iskall dusch efter dagens träning och kava ? kvafta, kvaftiga, .. ? (hur fan böjar man ordet kvaft liksom?) same shit och hur som haver så har det varit oerhört kvaft och varmt med åsk- och regnskurar. Men nu är jag som sagt avsvalkad och kom nyss hem från konsum med en påse popcorn och jordnötter.
 
Ska bara invänta min kärlek och fråga om han vill ha stryk i fifa






Lóran han är min

Min nationaldag i bilder


6 Juni























Kära morfar som klev upp och fick Kulturpriset



världens finaste Gunborg




& älskade underbara mormor








De fåtal bilder från den fantastiska cruising-kvällen!















Detta var ju som sagt när kvällen började
Inte för att jag tror att ni behöver övertygas
men jag lyckades inte komma ihåg att fota de fina bilarna

På tal om raggarbilarna
så var det lätt att se vilka extremt fina bilar det var
när de fula vovlo 740:na dunkade omkring efter dem
lite pinsamt faktiskt


Life's rock


Haft världens vackraste dag i Sandviken.
Legat hela dagen i solen och läst och njutit av livet. Underbart

Dessutom tagit ett dopp i storsjön. Till en början frivilligt när solen blev för het. Fram till det att jag fegade ur och jocke slängde i mig..


Nu har jocke somnat framför Sunes sommar i soffan och jag ska ut och vattna blommarna med farfar i världens vackraste trädgård. Plocka rabarber till en kräm ikväll och en paj till i morgon när tobias kommer och hämtar mig och vi åker till IKEA med Anna och Andreas som också ska med.

Steka ryggbiff och skjuta in potatisen i ugnen och sedan äta middag i kvällssolen på balkongen. Wonderful, huh?


Livsnjutare 


Hur taggad jag är för cruisingen ?   em ... såhääääääär!

RSS 2.0