30 September 2011




Ni vet känslan av att omedvetet slå ner stjärten på toaletten med uppfällt lock. Men tror man ska trilla genom jorden, landa i Kina. Chocken ..
Så började jag min morgon när jag knappt hunnit vakna. Och var jag inte vaken då så kan jag säga att jag blev det sen.

Så även om jag kände mig fullt vaken och konsentrerad under första lektionen trodde jag hela hjärnan skulle kollapsa av all information och vad jag skulle komma ihåg och hinna idag och den kommande veckan.
Men det ska jag ta kontroll över idag!
Sen gå till simhallen för att ta ett par vändor i bassängen, lägga mig ett tag i solariet och sen kanske spendera min fredagkväll hos min mamma.  


Tack&hej, leverpastej!

Om du har ett problem så är det Du som är problemet



Denna vackra höstdag innanför väggarna på VUC har jag haft svårt att släppa problem med släprövar (som Cayenne kallar dem.) Men hon har också gett mig lite pepp om hur man ska släppa det och lyckats.
Hon är grymt bra hon, Cayenne. 

Kom hem, la mig i sängen och sov middag med Elephanten. Vaknade till alarmet och insåg efter 4 sek att det fortfarande var torsdag, att jag tagit en powernap och att klockan bara var 14.30
Ringde min farfar och vätska från tårkanalen flödade ett tag.



Mötte sedan upp älskade Isabelle som jag allt för sällan ser. Och fikade med mina fina vänner på Håkansson's och promenerade vidare i den vackra höstdagen på byn.
Nu sitter jag i sängen med datorn och försöker få grepp om vad jag har att göra i alla ämnen, samtidigt som jag tittar på Modo som ligger under mot HV71 i TV-rutan ..









the iceprincess inside me



Det spelar ingen roll om du håller uppe din träning under hela året för inför issäsongen, du kommer aldrig undan mördarträningsverken två dagar senare, efter den första isträningen ..  - och jag älskar det!

Att jag satte båda mina axlar, både på mark och is, på första hoppet gjorde susen för resten av träningen. 
Känslan alltså, fy fasiken va den är underbar. Jag älskar det !
Sen att man är lite mörbultad idag, och förmodligen kommer gå som man lagt nått i byxan i morgon det får man räkna med efter 2 h och 20 min som första träningspass på säsongen!

 

 

Nu ska jag dra på mig min nya shorta från Nelly.com, borsta tänderna och göra mig redo för en timmes matte!
Resten av dagen med UF, möta upp Isabelle och sedan fika med de gamla godingarna som förr, som det alltid borde vara!

 

dessutom hade jag ett telefonsamtal igår som gett mig mer hopp än någonsin tidigare. Det känns overkligen, som en dröm. Så nära kan det vara

TAKE CARE!

 


2011-09-26


Inte nog med att jag vaknade kl. 8 denna måndagmorgon och man undrar om man verkligen hunnit med alla morognrutiner på en kvart, så får jag att slag med knytnäven i magen och mitt humör tog vändning nästan värre än hormonsvängningar.
Jag är ledsen och besviken på folk och har irriterat mig för lätt. Less på att det ibland verkar som att jag inte klarar av någonting själv. 


Och det största problemet i allt det här är jag själv .. Att jag orka bry mig och ta åt mig.
Skulle behöva min iphone att ge mig en "självförtroendeboost"


Slut på självömkan och elände. Nu ska jag byta tröja och sedan gå tillbaka till skolan för att sedan hoppa in i minibussen och dra till Snöån och spela golf med Idrott&hälsa B gänget. Det ska bli rikigt roligt! 
Aldrig testat det innan, tror jag. Förutom minigolfen som ligger mig vaarmt om hjätat, typ.


HAVE A NICE DAY
/ J

söndagsgodis



Eftersom lördagen bjöd på sol och värme och en massa glada miner gick vi en vända ut på byn för att fönstershoppa. Det misslyckades redan i första affären där både jag och Mats hittade var sina par skor. Och jag är så oerhört glad att jag köpte dem, för jag älskar dem. Lika snygga och användbara såväl som till fest som vardag. 
.. Dessutom kunde jag släppa de skor jag tidigare spanat in på Nelly.com i snarlika modell för 1.500 ..


Sen drog vi på loppis. Inte heller där kom jag tomhänt ifrån. En tuff ring för 10 enstaka kronor som jag köpte av Matilda, och kakor för att stödja Amandas skolresa. Och Tobias gamla mössa som han trodde (och hoppades) aldrig mer skulle få se.


En repa in på systembolaget och plockade en korg mer lite annorlunda öl. Fast de var ju inte till mig. Så därifrån kom jag faktiskt utan kasse, såklart.


Åkte till Dala-Järna för att nätshoppa, umgås med fiina Emma och käka tacos. 
Och drog sedan på Selin's med tobias för en öl och lite fint umgänge. Där satt jag vi och lirade Alfapet nu so alla verkar köra. Eftersom jag så fint nu äntligen skickan in min så hade jag ingen att spela på själv, utan hjälpte Lars. Där satt vi på Selin's, 5 pers och stirrade ner på våra iphones, någorlunda, tysta och drack öl. Skön kväll! 
Innan vi drog vidare på lite mer ös-fest på Dido som ordnat med disco. Var en alldeles lagom kväll



Ikväll är det pizza och söndag-godis i soffan framför TV:n





En person i hela världen kan få mig glad igen i en handvändning
Du gör mig lycklig

Angels exist


Oavsett vad en eventuell gärningsman tyckte om Kjelle så lider hans familj. Om gärningsmannen läser det här:
 - "har du någon heder och empati så ge ett anonymt tips om kroppen så de kan stänga det här kapitlet och gå vidare. Åtminstone det är du skyldig dom."


http://arbetarbladet.se/nyheter/sandviken/1.3931386--beratta-var-pappa-finns-






Idag är jag ingen stark stolt tjej.
I huvdet är det bara ett vakum, tiden står still och jag bara är i min egen bubbla.
alla leenden är påklistrade. Ibland kommer verkligheten ifatt

Why is everybody so serious ? Acting so damn mysterious



Går hem med bestämda steg efter en toppendag i skolan. Och bättre blir det. Fy fasiken så mycket vi har framför oss! Och jag älskar det. Kommer bli så jädrans bra

Sen att det första jag ser när jag kommer fram till porten hemma är spyan som någon kasstat ur sig kvällen innan, fick mig att tappa allt vad matlust är. Speciellt när luktsinnet också fick nos på härligheten .. 

Kliver sen in innan för dörren hemma och det hänger strumpor, trosor och kalsonger på handtag, väggar och golv och inser jag att tvätt tiden måste ha gått ut innan min älskning fått allt att torka. Äntligen lite rena kläder och framför allt strumpor! De jag hade på mig idag hade jag för tredje dagen. Äckligt, I know. Men så blir det lätt på slutet när man inte äger så många par (fast dessa hade jag dessutom snott av tobias när min låda var tom) och man inte vill tvätta för ens tvättkorgen, eller konsums plastkassar rättare sagt, är fulla och garderoben inte har mer att bjuda på än det som var modernt 2004 ..





Men nu ska jag se till att sopa ihop alla underkläderna innan jag får hem lite trevligt sällskap på kaffe, så de inte tror att vi haft någon mysig kärlekslek här igår kväll.


TAKE CARE !

/ jons jonna frida elisabeth andersson

Don't hide yourself in regret


Jag saknar min iphone. Och jag har inte ens skickat in den än. Den bara ligger på rums bordet, alldeles död och utstråklar kärlek. Har inte sett det tidigare. Först igår när jag startade min rassliga nokia som är ihop tejpad och lappad med elefantbajs ..


Sitter i cafeterian med en tom kaffekopp och hoppas Magnus kommer snart.  Ska knopa ihop en marknadsundersökning, få ut alla rikskapitalsedlar, köpa in material och börja tillverka våran produkt. Det är så mycket information och nya ord att minnet tutar rött för tillfället.


- AAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJ!!!!   ... jävla tummjävel.





  Oj men pluttinutti då ..


Utgång i Stockholm!

Ni ska bara veta vilken kväll vi ska ha !!







Nu ska bara veta hur kul vi har haft med den här kameran!
Ja om nu bara visste hur mycket vi skrattat!












Du äe bäst ... ö helt tokuu!! <3
















Hur snygg är hon i egentligen?   - för jävla snygg i allafall ... !!



Bästa Emma! jagf älskar dig fan

Oh, vilken härlig da' !


 Mitt liv är Rock 'N' Roll !




Drog tidigt iväg till Stockholm i fredags, hämtade upp Andreas vid skolan och lämnade av packningen på fina Mälarhöjden och tog sedan tunnelbanan in till Gamla Stan och Djurgårdsfärgan över till Gröna Lund. Var där tidigt nog för att utan problem få mat och sittplats direkt. Vilket var mycket nödvändigt med tanke på att ingen hade ätit frukost och klockan hade då tickat iväg till 16.00

Å tänkt att det hjälpte inte ett dugg att fylla arton
Nej, för då säljer de bara alkohol till 20 åringar i baren på Grönan..
Detta kunde nu Andreas och Tobias spela glatt på. Han ska ha en jäkla tur min älskling som bara är en 18 dagar gamal 20 åring ..
Men detta var väl inga problem för Jonna Ponna. Klev fram till baren och den manliga bartenderna, la på charmen och beställde min egen öl. mohahaha

Och
The ark rockade! Det var sjukt bra! Såg dock inte så mycket i början. SJUUKT mycket människor. Närmare bestämt 15,000 PERS! 
Finalen .. rawr! Jag får gåshud av tanken <3





Nu gör vi oss i ordning för en grym kväll och utgång i Stockholm. Så jävla rock'N'roll!


Det är roligt att tjäna pengar!

Skrattade just åt dynamit harry så det är spott över hela skärmen. en liten parantes bara

Sitter som sagt och sneglar lite på Jönssonligan samtidigt som jag smikar mig, äter frukost, damsuger och äter gårkvällens sega popcorn.  Fick ett par timmar över när jag kom på att jag börjar 9.30


Höjdpunkten på skoldagens igår var såklart föreläsningen med Håkki och dans och sång från esteterna, som den avslutades med. Dessa esteter, helst otroliga! grymt jäkla duktiga



Efter skolan stoppade jag fötterna i mina Gortex och så kom min pojkvän och plockade upp mig så körde vi till skogs. Med en jädrans massa hinkar och bärplockare spenderade vi tre timmar ute i skogen och fångade lingon. 
Det var faktiskt riktigt mysigt. Speciellt när solen låg på slänten där vi stod
Den sista halvtimmen värkte min rygg en aning och knott(-fan) var jävligare än jävligaste. Men när vi körde hem med 66.6 kg lingon i bakluckan kände vi oss väldigt nöjda.  - & Än mer nöjda när vi kom hem och fått 1065 kr för det! Satt förnbannat fin till helgen. Sen käkade vi popcorn i sängen som belöning och skämdes till Bonde Söker Fru
Och att avgöra på vädret idag så tar vi nog en vända till!
Det är roligt att tjäna pengar!






Du gör mig lycklig!
Han är det bästa jag vet

score!




Det blev en snabbvända till skolan, fram och tillbaka. Kände att jag inte var i topp form alls. Allt vad kallsvettningar innebär var hur jag kände. En förkylning har ju tacklat mig i ryggen i helgen så.
Guuh va drygt, känns som jag sitter och försöker försvara mig själv. Ska jag verkligen inte behöva göra.
Gick hem och slog på dokumentären om 11 sep och slocknade snart i sängen klädd i shorts och linne och sov djupt i 3 timmar.


Till eftermiddan kom min pojkvän hem och föreslog att vi skulle baka negerbollar.
Så det gjorde vi. Lite tisdagsmys framför hockeyn som nu dragit igång och kommer hålla på hela vintern, fem matcher i veckan  - score!
haha


Nu har han slagit på en film på Canal+ PLAY
Den nya med Mikael Persbrant


TAKE CARE


12 september 2011


Idag är jag svartvit. Nu har ni det svart på vitt (åh gud va rolig jag är)

Skämt å sido kom just hem från skolan och min måndag som numera avslutas med en sång lektion. Hur jäkla roligt som helst ! & även som Theres förvarnat mig lite om, den pinsamma och skämmiga delen. huhum^


Medan min man är ute i skogen och plockar lingon går jag på Håkansson's med mina vänner and having a good time  en mysig måndageftermiddag. Men i morgon är det min tur. På med kängor och bärplockarbyxorna (LÄS: polack-brackorna  hehe) i morgon och resten av veckan ska spenderas ute i skogen och tjäna pengar. (Så jag har råd att festa och shoppa lös i Stockholm i helgen)¨

Ska skölja upp vindruvorna och göra mysigt i rummet. Ikväll blir det myskväll framför TV:n. Jag har bokat den, t´v:n alltså, kl 20.00 då jag hoppas att det är IDOL. Annars blir det en repris på dokumentären som sändes i lördags om 11:e september 2001.

Thumbs up

morr*



Skrev just ett extremt långt och trevligt inlägg här om helgen och allt den bjudit på.
Sen loggas jag ut och inget utkast, ingen publicering.  thumbs up


Have a nice day!
Nu drar jag på mig gummistövlarna och går på fotboll ..
chenixen

taggad som en igelkott



Chillar fint i fotöljen inne i UF-rummet. Det är nu det börjar, det har dragit igång och jag är taggad som en igelkott ! Nu har jag fått det precis som jag vill och det kommer bli så jäkla roligt så det är inte sant!
Planen som var uppritad tidigare är hopknölad. Ledsen att jag gjort någon besviken och ledsen. Men jag valde min egen väg och får göra precis som jag vill. Nu startar jag upp mitt eget företag med Magnus. Och det mina vänner, det känns sjukt jäkla bra!!  tack Magnus, tack!

Åh
tillsammans med tidigare Rub me, kan det här bara bli bra. De peppar, de ser inge problem, bara möjligheter.


Nu laddar jag för en hel helg fullspeckad med jobb, innan nästa skolvecka drar igång och tar slut. Nästa helg drar vi på The Ark. Det blir Rock'N'Roll






TAKE CARE
/Jonna Andersson

Fint som snus


Sitter i fotöljen hemma hos morsan tittar på kissen som nog hittat det roligaste man kan leka med. - ett suddigumm.  Nyss kom han med sådan fart och sprang in i väggen så han gjorde en kullerbytta, reste sig upp, tittade frågande på mig som  " Vad hände? "


Nyss anlänt till Vansbro efter helvetes färd från Leksand 7.30 så här på morgonen, när morsan ringer och måste ha bilen om 40 min. Drog på mig jeansen, hejjade på Sara, slog pannan i hatthyllan och brummade iväg efter den långa leksandsvägen. Hastighetsmätaren började gå het, och väl uppe i hundra nitton kilometer/h insåg jag att jag lekte med döden, började se synvillor med älgar överrallt. Tänkte att morsan nog ville ha hem mig levande så släppte gasen och puttrade hem efter hastighetsskyltarna resten av vägen och lyssnade på RIX FM och de hemska tragiska olyckan som hände i Ryssland igår. Skänker dem tankar med en klump i magen och kan nästan inte hålla tillbaka tårarna.



Början min dag med Cayenne Cranning. Kan nästan inte bli bättre. Efter lunch hoppas jag på finbesök av Emma och lite kick off på skolan till kvällen. Fint serru !


TAKE CARE



Nästan lite för bra

Jag är inne i någon "Jag-vill-ha-period" .
Mina snygga skor som jag sett på internet är borta, antingen har jag glömt vilken sida de var på, eller så har scorett design:at om sin hemsida och de är gone forever förmodligen. They were so Jonna-style!
Och jag har aldrig velat haft dem så mycket som nu, typiskt.


Men tro inte att jag glömmer allt jag har för det! Bättre blir det med tanke på vad vi var och tittade på i helgen! ;)


Nästa helg blir det utgång i stockholm och konstert på Grönan med The Ark tillsammans med de bästa, fasiken va roligt! En hel lägenhet ensamma jag och min pojkvän, i Stockholm   - på Mälarjhöjden (!!) dessutom
Lite för bra tror jag visst!



Men nu ska jag packa väska och sätta fart mot Leksand där jag ska spendera natten hos bästa Sara. En hel myskväll, inget mig emot!

TAKE CARE
/ jonna andersson

what the hell is going on?



Egentligen borde jag nog passa mig för att skriva att jag gick upp lite tidigare i morse för en powerwalk runt saltvik i den sköna höstvädret. Någon störs sig visst på bloggar som skriver eller citat "skryter" om när de tränar ..    hah


Ser fram emot eftermiddagen som ska spenderas i Dala-Järna med gammelmoster Gunborg och mamma & baka tunnbröd i bagarstugan hela kvällen. Sen ska jag göra det jag egentligen tänk göra igår kväll, krypa ner i ett varmt skumbad med Bamses badskum och tända ljus runt badkaret och en bok under näsan.

Men nu ska jag ringa farbror polisen och fråga varför de inte sköter sitt jobb och är ute och letar efter min pappa istället för att .. vad nu för annat onödligt de håller på med ..?





TAKE CARE
/j

Måndag 5/ 9 2011



Har deltagit i en tävling på internet, gick just in och kollade och jag hade inte vunnit! skit besviken ..
Jag och över 2000 andra deltagande. - skitbesviken
- No I'm totaly kidding!

Jag är superglad. Jag minns inte när jag lagt min en söndag och känt att det verkligen ska bli skitkul att en ny skolvecka ska börja. Nu ska jag ta min första lektion i Sång A! nice!
Och i veckan drar jag till Leksand till Sara och hänger. Om det nu inte skulle bli så att hon råkar få jobb då.


tjenis penis!

Igår; dagen-efter-fredag, alltså lördag. Idag; söndag


Det är inte så jobbigt att sluta 11.30 på fredagar faktiskt. Att då dessutom börja med Idrott&hälsa B och sedan två sjukt roliga lektioner UF med Cayenne. Ok avslut på veckan och sjukt bra början på helg!


På fredagen klippte jag gräs, fick höra att jag var fantastik, var ner på gymmet och plågade mig själv och Malin med mag-dödaren, smockade i mig tre tjocka smörgåsar med stekt ägg, rakade benen i duschen, packade ner plattång, smink och festklädsel i min adidas-väska, köpte chips på konsum och hade förfest på söderåsen med Lisela!
Inväntade killarna Josef och Viktor och hade sen en sjuk resa till Falun. Helt galna och så jäkla roligt!
Var på Etage och dansade häcken av oss. Fy fasiken vilken kväll!  Och hemresan tog 10 min ungefär, han knappt sätta mig i bilen innan vi var hemma igen.


04.18 gick jag upp för Allégatan. Aldrig har det varit så tyst i Vansbro, och aldrig har jag kännt mig så ensam.













Sen hade jag en toppen lördag, får nog aldrig så mycket gjort som "dagen efter". Handlade, tvättade, städade hela lägenheten från topp till tå, ställde vindruvor på bordet och slumrade till en film i soffan med min kärlek.


Dessutom sitter jag nu med en hel dag till på helgen. - skönt!
Det firas med kakor och tårta för Vilma som fyller .. typ 11 !



PARIS in pictures

Jonnas kamera
Theres Kamera:
theresjs.blogg.se






















Det är ingenting annat än Malin's kamera stativ..

'
































slut tjej! eller tre. slutna (??) tjejer






























Lunch i den vackraste av trädgårdar!
















Malins kamera:
malingesson.blogspot.com






































Helt fantastiskt !!




torsdagmorgon




börjar min morgon, när jag tillslut tog mig opp, i målarbyxorna, och målade klart den sista skåpluckan. Äntligen börjar vi kunna se slutet. Än är det inte klart på långa vägar, men nu kan vi börja laga mat och gå där inne.
Har ni någongång haft den ena foten i ena äden av köket, den andra i andra älden och en nymålad skåplucka mellan benen och fått sendrag i ring- och lilltån, någon gång? .. det har jag. Det är en knepig situation måste jag säga.

Men nu ska jag ringa min moster och höra om hon har plats för två ungdomar i sin lilla lägenhet i Stockholm den 16 Sep!




RSS 2.0