Home sweet home


Sitter, inte sådär oerhört bekvämt, i bussen på väg hem från Stockholm och en för hundans jädrans rolig studentkryssning. Ja fy bubblan

Den har varit så jävla bra, så jävla rolig och grym. Kan ha haft de bästa sällskapet, de är i allafall anledningen till att jag skrattat nästan till tårar. Kan inte förklara hur kul det varit.

Men är glad att få stiga av den där äcklig båten nu. Fy sjutton säger jag bara

Nu ska jag bara stå ut med de här jävla äckliga idioterna från Malung, ända hem. (notera att det bara är några få specifika, riktigt allvarligt störda.)


En stor fet bildbomd kommer inom kort!!


TAKE CARE



Första dagen på mitt sista sportlov


Och jag har lovat mig själv att ta vara på det från morgon till kväll.

Packade skogs- och skoterkläderna, hoppade in i bilden. Gjorde ett stopp hos gammelmoster Gunborg på fika och drog sedan vidare mot mormor i Nås där vi packade ner korv, Oboy och pinnbröds deg och hoppade på skoter och åkte upp i skogen.

Tog en kaffe innan grabbarna plockade upp mig och vi fortsatte mot Borlänge där vi egentligen bara skulle ha fotbollsskor.

Men det blev såklart några påsar till och nu hoppas jag de kommer upp på väggen ikväll!

Det var min första dag på mitt sista sportlov



Harry's


Igår spratt det i kroppen när jag var helt ensam i hela världens, kändes det som. Tog mig ingenstans och visste varken ut eller in.

Men så inom loppet av 34 min hade jag hela dagen planerad, fick skjuts med morbror till mormor. Smockade i mig en semla, och halkade tillbaka hem till Vansbro. Slängde mig o duschen och drog på en mysig "afterski" hos Hallqvist, grillad mat, glywine och solsken.
Åkte hem och fixade lite smycken tillsammans med Magnus. Klippte sönder mina jeans, blev lite rock'n'roll och ringde Amanda. Sen drog vi, brudarna och Robin, på fest upp till Sälenfjällen, på Harry's närmare bestämt. Och jädrar anamma så roligt vi hade!!

Och idag är magen inte i sin bästa form. Som alltid dessa dagar.
Känner mig tjock och äcklig. Så då åkte jag med grabbarna upp till Saltvik och smockade i mig en pizza. (Guuh va jag "smockar")
Tog en promenad ner på byn och nu sitter jag ute på balkongen under min stora tjocka filt och odlar fräknar på näsan och dricker coca cola (gör inte så mycket för att jag ska känna mig minsta tjock heller)


Känner livskvalité som jag lyckas ta vara på denna vackra underbara sköna bakfylledag.


TAKE CARE



End of business


Malin har börjat dagen med att köra slut på mig. Eller kicka igång mig. Om så är fallet väntar jag fortfarande på den där kicken efter duschen som än inte dragit igång. Kanske efter den här kaffekoppen. 

Sen glömde jag både BH:n och trosorna, så traskade hem och luftade stjärten och tuttarna stutsandes fria. Tänkte på alla jag mötte, alla lyckligt oventande.


Kom hem för att rätta till den fria härliga känslan till en mer behaglig. Tobias var grinig efter att han under natten fått en elak finne som nästan fått hans läpp att svulna, så nu börjar jag hitta tillbaka efter att han råkat smitta av sig lite.


Och igårkväll innan jag somnat, efter att jag ätit så mycket godis så magen gnällde, såg jag mitt första avsnitt av Big Brother. Jag kan bara konstatera att det är inte är konstigt att det är krig i världen. 
Haha, fy sjutton va jag skrattade. Helt underbart vilka människor.
Nu tar jag lov, det kan ni lite på! 





TAKE CARE!



image description



Värmer mitt hjärta, stillar min sorg och ökar min saknad


I'll see you again, on this side or the other
i miss you like HELL


http://www.facebook.com/video/video.php?v=1711569431997


Det värmer i hjärtat 
De är bara glädje och lycka som rinner ner för kinderna


Jag spelar den om och om igen. Jag bara ler. Glömmer att du nog inte finns hos mig längre

Du är inte här. Du ska vara här 
Jag vill ha dig hos mig nu
Jag saknar dig varje dag. Fyra år har varit en evighet, ändå känns det som fyra veckor, som att du är här nu, att du aldrig försvann.




Ska Du alltid förbli ett mysterium?
jag saknar dig

En måndagkväll i februari


Ligger under filten i soffan och tittar på de amerikanska tjockisarna. De är nå fruktansvärda, extrema, otroliga och enastående!

Och för första gången är jag uppriktigt ledsen och besviken över att jag glömt datorn i skolan. Vi har inget Office på den andra och jag känner att det här är slöseri med tid .. Nu när jag äntligen kommit in i pluggar-tagen.

Antingen ska jag se till att släppa tanken och inse att det är som det är, och gilla läget. Eller så tar jag en vända till morsan och hämtar min andra bärbara. Guuh så ambitiöst.


Eftersom morgon dagen är fullbokad från morgon till kväll så har jag nog inget annat val.
Då ska jag spendera hela dagen men min kära Nina. Drömma oss in i framtiden ett tag och sedan gå till den nya restaurangen som öppnar hos min mamma kl 19.00 med min lillasyster som kock och servitris. Det ska bli oerhört mysigt!

TAKE CARE!




En bild från Tallinn där vi (jag) testade bröllopsklänningar och drömde mig in i framtiden. ( förjäves i och för sig eftersom Tobias, ganska oromantiskt, klargjort för mig att gifta sig är bara dyrt och för mycket folk att vara trevlig mot under ett och samma tillfälle. Min man <3)


Härliga helg


En ovanlig härlig helg.
Somnade hemma hos morsan på fredagskvällen, mysig familjefrukost på lördagsmorgonen och en tur upp till finnmarken på finnmarknad. Snöflingor stora och tunga som toalettlock, man ack så mysigt.
Sen bestämde vi att avsluta kvällen i Nås hos Mats med grillat, hasselbackspotatis, " knirkust" och melodifestivalen. Mmmmmm!

En hel helg min mamma och familjemys. Så underbart!

Nu sitter jag i Utsälje hos fina Yohanna och gos- Mio och myser lite. De har bjudit på Stora gooda semlor och nu lite Pettsson och Finus i soffan innan jag åker hem och gör lite nytta och känner att jag verkligen tagit vara på den här helgen från början till slut.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/999747/images/2012/pic_190154456.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/999747/images/2012/pic_190154486.jpg" class="image">


Vet ni vad jag vet?


Jag vet att man blir en lyckligare människa av solsken! Och jag vet att man mår bättre om man får vistas i den, låta den värma ditt vackra ansikte. Den är helt otroligt underbar.

Önskade att jag hade en skoter, eller att jag var i skidbacken, eller bara en fiskeutflykt med nära och kära denna vackra dag. Men eftersom att så inte var fallet och resten av eftermiddagen var uppbokad kokade jag mig en kopp O'boy, ställde ut solstolen på balkongen, virade en filt om mig och satte mig och njöt av livet en halvtimme . Lyckades slumra till, trots den rätt obekväma ställningen, hörde fåglarna kvittra, det droppade från taken.
Den här tiden är underbar


17 Februari


Igår la jag mig i soffan, kroppen låtsades va tröttare än vad den egentligen var.
Tog mig i kragen och gjorde ett ryck eftersom jag senare skulle ha lite pyjamas-mys hos emmis på storbyn till kvällen.


Skulle göra i ordning maten lagom till eftermiddagen när tobias kom hem. 
Fick för mig att än en gång exprementera lite med maten. Denna gång med makaronerna. 
Ett experiment fördömt att misslyckas, som alltid. Han hade nog kunna dränkt sina i ketchup, värre var det med mig som vägrar äta den sörjan .. Som tur var blev han senare än beräknat. Jag slängde skiten och kokade nya


Nu har vi ännu en vacker dag, för den blinde eller de som skulle ha missat det. 
Höll på att trilla av stolen när termometern i fönstret visade -13,2 grader. 
Så började dagen i ishallen med en skridskolektion, hutter hutter* men ack va roligt det var (- TROTS att jag var påtvningad hjäm...)
Sen höll jag även på att trilla av stolen igen när jag kom hem och skulle byta om, slängde ett öga på termometern igen och visade +0,3 grader. Men den gosade nog fint i solen för att göra mig glada. 


Nu mummsar jag på geléhjärtan i UF-rummet och väntar på att Cayenne ska säga "Nej, undra om vi ska ha lite kaffe". 




TAKE CARE


image description


Estland, Tallinn

Några av bilderna i Tallinn från iphonen

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

"friluftsdag"



Kunde inte ha varit en bättre dag att ha frilufts dag på. Käre värld. 
Underbart skolsken, kaffe, O'boy och härligt sällskap är inte att förakta. Slog ner stjärtarna vid Snöå skidstadio mot väggen där solen värmde fint. Tömde termosarna och fortsatte solningen på Pellholn.
Nu håller jag på att mättar magen med lite ägg och nuggets. 
Så ska jag byta om, ge mig ut i det underbara vädret ner på byn och fika med mina fina vänner. 

Livet leker och just nu är jag lyckligare än lyckligast
Vädret gör en hel del av det!


TAKE CARE
<3

image description

back to business


- back to school

Vaknade i morse och insåg att det var idag, om då 45 min, som jag hade prov i naturkunskap B - Cellen. 
Att böckerna var med till Estland och tillbaka hade dock inte gett mycket mer än onödigt bärande av dem. 
Det skulle aldrig gå. Deal:ade med Hasse och skjuter upp det ett par dagar."no big deal" (ha.ha.ha)


Känslan av att komma hem igår var outstanding. Ett berg av disk, dammråttor som sprang mellan sovrummet och hallen, täcken och kuddar på golvet och döda blommor. Kom i städartagen och snart var det ett Hem igen. 
Så kom han hem, han som jag saknat mest! Tog ett par klunkar av den där sörjan han har börjat med, pulver och vatten. Så gjorde vi ett pass på gymmet. Och jävlar i mig va skönt det var, vad lätt det gick! Antingen är det verkligen effekt på den där blandningen eller bara psykiskt, huh? ;-)


Sen är han bara bäst min tobias. helt underbar
jag älskar honom !


- Och det utan att vara det minsta tofflig, hör du det Fredrik Nises!
Och idag är det alla hjärtans dag. Som vilken annan dag som helst. 
Det blir vad man gör det till och jag tänker visa världen lite extra kärlek
Ge till min älskling och tänka på min ängel, som jag saknar nått så frukansvärt just nu.


image description
<3

Take me home


Sitter på Ibiza pub. Vimlar av folk. Älskar att Cayenne och Ulf intog dansgolvet och rockar till det!

Humöret är på topp hos alla och kvällen har varit så jävla rolig! Fy fan va härligt! Den ena gladare än den andra och jag har skrattat så mungiporna fortfarande sitter uppe vid örsnibbarna. Så jävla härligt, roligaste kvällen på länge! Lokalen fylls med mer och mer folk.

Har nyss slagit mig ner och kikar på Gurkan som står 50 dm från mig och danskar, som ett jävla mongo. Han är sjukt o-cool! Tjockare än vad jag minns honom från "sveriges värsta bilförare" och mycke tråkigare.

Men snart ska jag gå tillbaka till hytten. Insåg att vi fortfarande är i Tallinns tid. Alltså en timme senare än sveirge. Men om någon frågar i morgon så la jag mig minst halv tre, .. Party girl.


Sjukt bra har jag haft den den här MYCKET avvikande veckan i allafall!


Update from Estonia


Egentligen skulle jag berätta om resan från Vansbro till Estland nu, den trötta bilresan, korta tågresan, springturen genom Arlanda och flyget. En historia utan dess like. Men jag spar den till sen när jag kommer hem. Så får ni lite färska bilder från systemkameran också!

Just nu ligger jag på golvet i hotellrummet. Det är hårt och obekvämt. Men jag orkar inte flytta mig 114 dm till sägen. Slut och O.N.T i mina små fötter, eller små och små. Stl 38,5 för sjutton.
En hel dag på mässan inne i Tallinn på nått så sjuk stort köpcentrum. Det har inre gått så bra. Ett smycke har vi fått sålt. Och det var till vår svenska granne i montern bredvid. "Korssymbolen" var tydligen inte uppskattad i Tallinn, vilken miss ..

Är egentligen för trött för att gå ut ikväll. Men jag hänger på gänget en vända, tar några öl och har trevligt. Ska snart in på förfest hos rektorn! ;-) nice, huh?! Haha

Och i morgon går båten hem.
Jag saknar Tobias


06.03


Klockan är sex och vi är i Borlänge och sitter på tåget mot Arlanda. Jag är så där oerhört trött man kan blir utan att riktigt somna. Yaaawn *

Ska försöka checka in på flyget nu. Stoppa in lite svag musik i öronen och sova. Det bästa jag vet, just nu.

Om 5 h är vi framme i Tallinn. Kommer blir great!

Tjenis penis!


Home sweet home


Så. Nu är jag tillbaka från Trysil till och med. Snabbt och smärtfritt och fy sjutton va det har varit roligt! Så fort vi kom iväg i går morse kändes allt bra igen. Vädret var strålande och lyckan var fullbordad. Vilket gäng, Vilka tjejer. Helt otroligt!
Det har varit mycket på, många föreläsningar och uppdrag det har inte varit annat än givande, inspirerande, engagerande och så sjukt kul! Tack!

MEN. Jag är inte den som har svårt med att sova borta, & har aldrig haft! Men det här är första gången som jag känt att jag verkligen längtat hem. Önskade att jag var en snigel och fick med mig mitt hem på ryggen. Tack och lov har det varit så full upp och annat att tänka på hela tiden så jag fick inte allt för mycket tid till att tänka på det.


Nu är jag hemma igen. Slängt mig på soffan. Ska svira om till pyjamas, diska lite och lägga mig tillbaka och sova några timmar. Vakna till min älskade kommer hem i natt och överraska honom, och sedan fundera på om jag ens ska lägga mig igen eller vara vaken till strax efter 04. För 04.30 plockar kära Cayenne upp mig igen och vi drar på nästa äventyr mot Tallinn! Wihoooo!

Och tyvärr är vår Kära Maja inte med till Tallinn i allafall. Jag tänker på dig och er och det kommer bli bra. Jag håller alla tummar och tår. <3 kraam!


Neggo peggo


Här kommer ett tråkigt inlägg.

Jag är trött och slut. I huvet.
Bara tanken på allting får mig att gråta. Vi åker 8 i morgon bitti, och jag har fortfarande inte packat klart. Jag varken orkar eller vill. Just nu vill jag inte ens åka.
Det är nog mycket som byggts på inom ett tag, som sig släpper ut nu. Så i morgon är det bra och jag är taggad igen.

Vill bara vara ensam med mitt tråkig och bittra jag. Slog mig ner vid tv och ringde min mamma. Hon är bra hon.

Nu sitter jag i min underbara ziperall, gråter, torkar tårarna mellan fniss och skrattattacker till Jackass 3 - de är fan sjuka. Och sjukt roliga.
Och de lyckas få mig på bättre humör!

Så ska göra det här en timme till och hoppas att jag kommer i balans igen och kan göra alla måsten,(eller de jag valt till måsten.)

Vi hörs i morgon. Puss



Måndagskväll


Planering inför Tallinn. Tiden är knapp och jag är hög av förväntat. Jädrar va roligt det ska bli!

På onsdag morgon åker vi till Trysil på andra delen av tjejer och ledarskap. - mycket trevligt!
Sen packar vi ihop, åker hem, packar om och kör ner till Stockholm, Cayenne och jag, och tar sedan första flyget till Tallinn på fredag morgon. Så i Tallinn stannar vi till på måndag. Kommer bli så jäkla kul! Vilket gäng, vilken resa!


Nu sitter jag hemma i soffan med en lillasyster till höger om mig, och en liten tuffs till hund på vänster arm. Fick alltså lilla Kasper med mig hem ikväll, Majas fina lilla gofis.
Inväntar stora lillebror och morsan för att den beställa hem lite mat och mysa. Hela min familj, hemma hos mig. Skönt.

Du skulle vara hos mig nu pappa. Se hur fint jag bor. Hur bra jag har det. Min underbara kille och hans underbara familj. Jag önskar att du hunnit träffa dem allihop innan ...



Today I celebrate sunday


Efter nattens -27 är det nu bara -8. Men jag säger att jag fryser lite extra och ligger med gott samvete inne i soffan.

Tobias drog iväg till Sälen och jobbade i morse. Känner mig mer ensam och saknar honom mer bara för att det är så långt som i Sälen.

Men jag har lagt beslag på det som fanns kvar i hans godispåse, tagit med min älskade underbara filt och elefanterna och sitter i soffan framför en bra film. Här ska jag sitta och låtsas att jag är bakfull ända till klockan 15!

Hade en mycket trevlig kväll igår med mina brudar! Jag älskar dem, hela gänget!
Sen blev kvällen inte riktigt som jag tänkt och jag tror att det var det som gjorde det, att den inte uppfyllde mina förväntningar riktigt. Konstig känsla. men ändå var det jätte trevligt och alla var så glada. :-)



Fredagsmys!


Lägenheten är städad och fin, redo att bjuda hem folk i morgon. Kommer bli en riktigt fin och trevligt kväll med mina brudar, till att börja med.
Sen håller vi i förfesten, festen och efterfesten!

Inhandling, matlagning och förberedelse. Så tar jag ett break och går till teatern och kollar på esteternas konsert med "tofflorna". Haha.
Fy fan vad roligt!!
- vad jag ser fram emot morgondagen!


Nu ligger jag under min underbara lammullsfilt och fredags njuter mer fjärrkontrollen i ena handen och tortilla chips i den andra.



TAKE CARE people !


1 Februari


Ett datum värt att minnas.


Dagen har bara fortsätt ännu bättre. Telefon linjen har nästan gått het. Ännu en anledning att 19 visst är värt att fira och man blir precis lika uppmärksammad och ompysslad. Jag har världens bästa vänner, familj och pojkvän. Jag älskar er allihop!

Och Facebook har aldrig fått mig på så bra humör, hållit mig glad hela dagen med alla människor som skickar en fin hälsning, om jag bara kunde tala om hur mycket det gör och betyder, från människor som man annars inte skulle haft den kontakten med <3

Stort tack till min älskade mamma som alltid ställer upp, hjälper och bryr sig. Vad det gäller bara kalaset ikväll så hade det inte blivit så bra som inte du hjälpt mig, med allt.



Och hur avslutas kvällen?
Inte bara med en ännu mysigare hem och saker jag fått, utan även en nyhet om att Idah, fina Idah, äntligen har fått en son tillsammans med Tobbe. - På min födelsedag! Lyckan är total för deras skull, grattis grattis så underbart!! <3


På lördag är det party. Party på allégatan 13c ! Välkommen, om du kommer med humöret på topp, peace, är städad och kan ha en trevlig kväll tillsammans med mina, alls våra vänner.


at school

Sitter i skolans caféteria. Det är dött
En klunga med kortspelade spårsvettsare sitter i ett hörn, gör inte mycket väsen från sig.

Jag, robin och viktor, var och en inne i sitt pluggande och ett bord med några av de häftigare gänget på skolan. De med pirecing, säckiga kläder och som håller på med det där som jag inte blivit vuxen nog för än, rökning. 


På tal om vuxen så närmar jag mig det med stormsteg. Idag är det 365 dagar kvar till jag fyller 20. Skrämmande. 
Men vilken härlig dag jag haft, so far! Över 120 gratulationer på facebook och de fortsätter trilla in, sms och samtal och man känner sig så uppskattad och ihågkommen. Ni är härliga allihop, tack ska ni ha!

Inga tända ljus, sång eller frukost på sängen. Men en ack så härlig lugn morgon i min ensamhet. 
Tidig morgon i skolan och arbetet betades av och sen kom min kära Maja med ett fint inslaget paket med innehåll jag bara älskar och ska sätta upp i lägenheten så fort jag kommer hem! TACK! 
Hon är bra hon, hon hjälper mig och inreder, tipsar och trixar. Kollar, mäter och möblerar om. Nu har vi fått ett nytt frächt och mysigt kök! 

Dit ska jag bjuda in min släkt och vänner ikväll. Så nu ska jag packa ihop, svira om, ta en dans med dammsugaren och baka negerbollar!

image description

Ha en toppen dag kära vänner!

TAKE CARE!

RSS 2.0