PEACE AND LOVE

Brassestolen i Vardagsrummet, kameran och biljetten på databordet, kläderna upplagda på sängen, plattången på golvet, sminkväskan i badrummskåpet, ölen på köksbordet, väskan att packa i är hos morsan, Solglasögonen i tobias bil i Uppsälje. Så gott som packat och klart! I morgon drar även jag för en grym vecka på Peace&love!

Dock sitter jag med ångesten upp till svaljet. Vill inte krypa ner, försöka tvinga mig själv till sömns när jag vet att ingen ligger bakom rygger. Inga armar som kommer komma runt mig under natten och känna andetagen i nacken. Brukar aldrig ha problem att somna ensam.

Men jag vill inte. Inte ikväll. Jag vill redan vara med dem i tältet på campingen. Somna på de blötfuktiga filtarna och på de dåligt uppblåsta badmadrasserna.

Men i morgon kommer jag. Mer taggad än någonsin. FY FAN
Nu kör vi
för tredje året på peaceand love.



Bal 2012, en dag av ren lycka

 
 
 
 
 
En helt jävla underbar dag. Från morgon till natt, så fin, så rolig så vackert. Jag, så lycklig. 

regnig söndag


Trodde att jag skulle dricka bort den hemska smärtan i mitt inflamerade sakvsår på hälen igårkväll på marknadsdansen. Så blev det inte.
Hade så ont att jag inte ens klarade av att ha skon på foten och att gå på två hela kvällen gjorde mig slut i benet.
Trots det hade jag en trevlig kväll. Drack några chill-öl hemma hos Håll och satt framför den lilla lägerelden. Jag och grabbarn, Hulå-grabbarna som firade vinsten mot Äppelbo. fint de.


Nu sitter vi i Uppsälje i hällregnet, helt obakfulla och mår fint med en Kaffekopp i soffan med Magnus.
Mor min plockar snart upp mig för en eftermiddag på Storänget till det sista Spelet och jag i Nåsdräkt. Det gillar jag, bara det slutar pissa ner.



TAKE CARE

Grekland, Rhodos !

Ta mig tillbaka. Jag vill bara tillbaka! 

Det var en helt underbar vecka med de här underbara vännerna jag har. Synd nog kunde fick inte kameran vara med överallt hela tiden. Men jag låter bilderna tala lite grann om den underbara veckan. 




Fortsättning följer! 


 
 

Hemska torsdag


Två timmar innan jag ens hade tagit mig upp ur sängen i morse önskade jag att dagen snart var slut. (Ställde klockan i tid i hopp om att viljan till en tidig löprunda skulle uppkomma.) Att det skulle få bli fredag och helg. Det har jag hunnit önska många gånger under dagen.

Efter att svalt en hel det skit och fått några knäpp på näsan fick jag äntligen gå hem med gråten i halsen och med en hjärna som var lika klar och städad som Thailand efter tsunamin.
Drog på mig några extra lager med kläder och trädde på gummistövlarna på fötterna och gasade iväg mot Nås tillsammans med Maja. Med bra sällskap och en mysig kväll på Storänget känner jag mig som människa igen.

Och på tal om den där springturen som jag inte tog i morse och skulle skjuta upp till ikväll, ser ut att få sitt femte försök i morgonbitti igen...


sweet dreams

Sammanfattar min kväll såhär

Charlie-mys, Ingmarsspelsnostalgi och te-kväll med mormor och morfar


grattis



"We are happy to note you that we have already shipped out your item of sub-order "

Ooooooh!  alreaaaaaady !?
... I put in my order two month ago - I needed the dress fucking two weeks ago ...yeaah, fuck off.

Måndag

Som om ingenting har hänt. Som allting var som förut så börjar jag mitt första inlägg på en månad med rubriken "måndag".

Jag har precis käkat upp halva min matlåda med äkta potatismos och lax. Det är min första dag på jobbet för resten av sommaren. Om två veckor är jag ledig för att återigen bara ha det så jävla sjukt roligt som jag haft varje dag de senare tre veckorna.
Men innan det är jag i verkligheten igen. Jag trivs här. Men just idag känner jag mig något bitter. Otrevlig kunder är det värsta jag vet. Och det värsta är att när de går över gränsen kan jag bli lika tillbaka.
Sen finns det oerhört trevliga kunder som istället luktar gammal skrubb, fiskehamn eller med en andedräkt som ger mitt ansikte en grönaktig färg och får mig vilja dyka ner bakom disken.


Drömmer fram till eftermiddagsfika på Håkis med familjen där vi lite lätt firar min älskade lillebror som Tamme fan inte heller i år blir 18. Nu får han fanemig skynda på.


Jag har så mycket bilder att ni förmodligen inte kommer orka titta igenom allihop när jag lägger opp dem. Men de kommer snart att explodera av dem här.
Har ju varit i Grekland, varit på Bal, haft studentvecka och tagit STUDENTEN för sjutton gubbar. Livet på en pinne skulle jag kalla det. Helt otroligt underbart!


P.s Det finns såklart oerhört trevliga kunder som inte luktar någonting eller rätt så gott också .


Det är nått som kan hända vem som helst


Det är nått som kan hända vem som helst. Det är bara ord men alla gör väl fel. Sånt man aldrig borde görs ändå.

Så .. Lär dig livets stora gåta - älska glömma och förlåta.



(!)


RSS 2.0