How to make a tiramisú

En dessert för alla kaffeälskare!

this is what you need!

 

doppa kexen i kaffet

 

lägg dem i lämpig form

Knäck äggen och sära på gulan och vitan
- här krävs konsentration!

 

viska äggvitan

 

5 matskedar ekologiskt strösocker ner i äggulan
- framgår ganska tydligt, tycker jag ?

 

Vispa äggulan och sockret pösigt
(Vet att det ser lite oproffsigt ut, fast har man kontaktuttaget under bänken är det inte mycket att göra nått åt)

 

2 matskedar sprit ner i äggröran, tillsammans med Mascarpone-cremen
(En anledning att tvinga morsan köpa ut på systemet!)

 



Vispa sedan försiktigt i öggvitan. Rörom försiktigt
Lägg på Första lagret

Andra lagret

 

 

Minst ... ganska många timmar i kylen och TAADAA


ger lite mer Mmm i livet!
Alla kaffeälskare, you're gonna love it!

 


Kommentarer
Postat av: Behira Madeleine

SV: Tack vad gullig du är Jonna. (:

2011-03-28 @ 09:46:28
URL: http://behira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0