How to make a tiramisú
En dessert för alla kaffeälskare!
this is what you need!
doppa kexen i kaffet
lägg dem i lämpig form
Knäck äggen och sära på gulan och vitan
- här krävs konsentration!
viska äggvitan
5 matskedar ekologiskt strösocker ner i äggulan
- framgår ganska tydligt, tycker jag ?
Vispa äggulan och sockret pösigt
(Vet att det ser lite oproffsigt ut, fast har man kontaktuttaget under bänken är det inte mycket att göra nått åt)
2 matskedar sprit ner i äggröran, tillsammans med Mascarpone-cremen
(En anledning att tvinga morsan köpa ut på systemet!)
Vispa sedan försiktigt i öggvitan. Rörom försiktigt
Lägg på Första lagret
Andra lagret
Minst ... ganska många timmar i kylen och TAADAA
ger lite mer Mmm i livet!
Alla kaffeälskare, you're gonna love it!
Kommentarer
Postat av: Behira Madeleine
SV: Tack vad gullig du är Jonna. (:
Trackback