torsdag

Drog upp rullgardinen, tittade ut, drog ner den igen och la mig tillbaka. Hoppade springturen. Startar dagen med en tallrik med nyplockade blåbär. Lyx

Känner mig just oerhört glad att jag kan jobba en dag som denna, hela dagen. Otroligt nog hoppas jag att det inte slutat när jag kommer hem heller. Vill bara krypa ner i min onepice och kura ner mig i soffan. En sån dag är det.

Det är en bra dag. Har fått lönespecifikationen och ikväll måste jag nog bara få klicka hem någonting. Det tycker jag att jag är värd ;-)
Men jag har mycket jag ska göra med den här lönen. Så jag måste försöka behörska mig.

Ha en bra dag

Tisdagkväll

Jag vet vad jag vill. Jag vet precis vad jag vill och hur jag vill ha det. Jag vet vad jag vill kämpa för. Jag har gjort saker i livet som jag kanske inte är så stolt över. MEN, det kommer vi alla.

Det är misslyckanden och motgångar som får oss att inse och uppskatta.

Jag är lyckligare nu.
Vi ska flytta till en helt underbar lägenhet. Apartment of my dream actually!
Det ska bli helt jävla underbart och jag kan inte tänka på annat.
Jag har så mycket på, så mycket planer och drömmar. Men vi börjar med lägenheten och jobbet nu. För att komma någonstans med någonting måste man ta en sak itaget. Men allt kommer jag hinna med, lita på det. Jag vet precis vad jag vill.

Finns ingenting som kan stoppa mig.


Ett helt värdelöst inlägg om ingenting.
Men jag har ju tappat charmen med bloggen så snart är det nog borta förgått i allafall.


Inväntar en fin vän som ska göra mig sällskap i soffan och dricka ta och snacka skit några timmar.


Ha en bra dag!
TAKE CARE

Fruktansvärd natt

Bäddat ner mig i soffan. Ser hur natten sakta blir en vacker morgon.

Jag har inte sovit en blund sedan 01.30
Bara ålat mig i sängen, gnytt, satta mig upp, suckat. Och när jag fallit tillbaka in i sömn kommer samma dröm, återigen tillbaka. En psykiskt påfrestande dröm om jobbet som gör mig påriktigt rädd för hur den här dagen ska bli. Tittade på klockan och kände en lättnad, 04.15.
Om en halvtimme skulle Tobias klocka ringa. Då skulle jag ge mig upp och koka gröt. Det var redan planerat under natten.

Jag trodde jag var sjukt. Jag kunde inte tänka. Jag kunde inte göra någonting
Bara stod där helt paralyserad. Allt var en enda röra. Nu är jag helt slut.

Mina planer var att vakna i tid för att hinna med en springtur på den tidigare morgonen. Men det fick jag order om att inte göra, efter att inte sovit en blund på hela natten. Men jag ligger rätt så bra här i soffan också.


Jag är ju morgonmänniska, älskar att se morgonen gry. Antingen ger jag mig ut ändå, såhär efter en stadig grötfrukost. Vad händer om jag somnar nu? Då kommer jag förmodligen vara tröttare än någonsin när jag börjar om 3.5 h.


Men kvällen är i allafall planerad och klar. Det blir fotboll i Äppelbo, glada och härliga ska vi hejja på dem från läktaren för att sedan dra hem till morsan, där min bror bor själv nu mera, för att grilla och käka på takterassen i kvällssolen. Ååå det ser jag framemot!

Och i morgon är det fest! Fest fest fest
Fy fasiken vad jag sett fram emot den här helgen!


Take care!



RSS 2.0