At Emmas place

Just hemkommen från Storbyn där jag kanske har haft kvällsmys med Emma för sista gången. Nu flyttar hon snart till Stockholm och jag vet inte riktigt hur jag ska tackla det än.


Och idag har jag gjort mitt sista gratis besök hos tandläkaren, för alltid. För den delen känns det jobbigt att bli stor.
Jag är fortfarande täppt i näsan och hes. För att lindra det med nässpray blir jag istället så där torr i halsen så det inte går att svälja den fuktig heller.
Det blev lite jobbigt idag när jag låg där och gapade, tittade upp i läkarens allvarliga ansiktet medan hon drog mig i mungiporna för att inspektera mina tänder. Var så torr i mun och hals att jag trodde jag kunde hosta damm.


Sen gjorde jag ett besök på herrgården för lite info om sommarens uppdrag som jag fått. Väntar med att offentliggöra det ett tag till. Men jag tror det kommer bli riktigt rolig, jag är så glad!


Bestämde mig sedan för att jag skulle dra på mig träningskläderna och göra mitt första pass, på tre veckor, nere på gymmet.
Det var såå härligt, ni kan inte ana! - fram tills dess att jag kom ner i gymmet, ställde mig på crosstrainern och inte orkade ett jota. Kroppen bara sa ifrån, vägrade alltså.
Den stora tallriken med pytt i panna och ägg hade noll verkan med energi. Så jag antar att jag inte är helt frisk än, hur mycket jag än intalar mig det.
Helt slut.

Men fick iallafall röra mig mer än om jag varit hemma. Och det lilla jag tog i kan knappats ha gjort min förkylning värre. Slutade med näsblod på strechmattan och Malin tyckte jag skulle sätta mig i bastun och sedan gå hem, envisa jävla Jonna.


Nu väntar jag på att min bättre hälft ska komma hem. Att jag ska få somna tryckt i hans varma famn och vakna till en ny dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0