I'm feeling sexy and free



Det finns tillfällen när man bara vill vara för sig själv. Sen finns det tillfällen då man verkligen inte vill vara för sig själv! Som idag när tobias åkte iväg på jobbet och jag kände mig ensamast i hela världen. Jag vill gråta för att jag inte visste vad jag skulle göra, även om det är ungefär hur lätt som helst att åtgärda. Man kan känna sådär ibland. 

Men det ordnade jag snabbt till. Gick ner på Selin's till mina turkpolare och frågade om jag kunde få lön snart. Drack ett glas Coca-Cola och käkade isbergssallad med citron. Sen traskade katta, Krippe och Josef förbi fönstret och jag slängde mig ut för att stoppa dem. 
Hängde på att hänga på byn, snyltade lite svartvinbärs-sorbe, som smakade klapp-kräm, av Krippe eftersom jag inte hade råd att köpa någon själv. 
Tog mig sedan upp till Folktandvårde för andra dagen i rad för att snacka med nån tandspecialist som frågade om jag ville ha räls i två år. Jag sa att jag inte ville de och åkte sedan hem med Maja och drack kaffe i soffan och chillade i flera timmar.
Det var roligt, hon är bra hon!




Nu ska jag gå och snyta mig, kolla om det är någonting bra på TV och hoppas att det inte är det så jag kan lägga mig och läsa istället. Mmm ! 
Och i morgon åker jag ut på lite äventyr i landskapet. Det ser jag fram emot! 


TAKE CARE



image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0